Το Καλάθι μου 0
Αγοράστε Antabuse γενόσημο χωρίς συνταγή στην Ελλάδα - Αποτελεσματική αντιμετώπιση της αλκοολικής εξάρτησης

Αγοράστε Antabuse γενόσημο χωρίς συνταγή στην Ελλάδα - Αποτελεσματική αντιμετώπιση της αλκοολικής εξάρτησης

Το Antabuse γενόσημο είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της εξάρτησης από το αλκοόλ. Περιέχει το δραστικό συστατικό δισουλφιράμη, το οποίο εμποδίζει τον οργανισμό από το να μετατρέπει το αλκοόλ σε ακετικό οξύ, προκαλώντας δυσάρεστες παρενέργειες όταν καταναλώνεται αλκοόλ. Αυτό το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει τα άτομα που πάλευαν με την εξάρτηση από το αλκοόλ να διατηρήσουν την αποχή τους, ενισχύοντας την αποτροπή της κατανάλωσης αλκοόλ.

Με το Antabuse γενόσημο, οι ασθενείς έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους και να ξεπεράσουν την εξάρτηση από το αλκοόλ. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε το Antabuse υπό την επίβλεψη ενός ιατρού και να ακολουθείτε τις οδηγίες του. Αυτό το γενόσημο φάρμακο μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα προς μια υγιή και αλκοόλ-ελεύθερη ζωή.

Ενεργό συστατικό: Disulfiram

 • Αποστολή 4-9 ημέρες
 • Μέθοδοι πληρωμής
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 200.00€

Antabuse Γενόσημο

Antabuse Γενόσημο: Μια Αποτελεσματική Λύση στον Αλκοολισμό

Το Antabuse (γενικά γνωστό ως disulfiram) είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση του αλκοολισμού. Αυτό το γενόσημο φάρμακο λειτουργεί ως εμπόδιο στην κατανάλωση αλκοόλ, διεγείροντας ένα αίσθημα αποκρατικότητας και αποφυγής προς το αλκοόλ. Η χρήση του στοχεύει στη σταθερή αποκατάσταση του ατόμου από την εξάρτηση στο αλκοόλ και στην ενθάρρυνση μιας υγιούς και ισορροπημένης ζωής.

Εκτός από τη βασική του λειτουργία ως αντιαλκοολικός παράγοντας, το Antabuse είναι επίσης γνωστό για την ικανότητά του να υποστηρίζει ατομικές προσπάθειες αποφυγής του αλκοόλ, παρέχοντας ένα σταθερό και αποτελεσματικό μέσο στην ανάκτηση από τον αλκοολισμό.

Πώς Δρα το Antabuse στον Οργανισμό;

Το Antabuse λειτουργεί με την αναστολή της ένζυμης αλδεΰδης δεϋδρογονάσης, η οποία συμμετέχει στον μεταβολισμό του αλκοόλ. Όταν ένα άτομο που λαμβάνει Antabuse καταναλώνει αλκοόλ, το φάρμακο προκαλεί μια ακαριαία αύξηση των επιπέδων ακεταλδεΰδης στο σώμα, προκαλώντας έντονες και δυσάρεστες σωματικές αντιδράσεις.

Αυτές οι αντιδράσεις περιλαμβάνουν συμπτώματα όπως ναυτία, εμετός, πονοκέφαλος, και ταχυκαρδία, μεταξύ άλλων. Αυτή η αντίδραση λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για την κατανάλωση αλκοόλ, βοηθώντας τον ασθενή να αποφύγει την πρόσληψη αλκοολούχων ποτών.

Η αποτελεσματικότητα του Antabuse στη θεραπεία του αλκοολισμού έχει επιβεβαιωθεί από πολλές μελέτες, κάνοντας το ένα πολύτιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση αυτής της διαταραχής.

Κύριες Ενδείξεις και Χρήση του Antabuse

Το Antabuse είναι κατάλληλο για χρήση από άτομα που έχουν διαγνωσθεί με αλκοολισμό και επιθυμούν να αποφύγουν την κατανάλωση αλκοόλ. Είναι ιδανικό για όσους έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μια διαδικασία αποκατάστασης και να απομακρυνθούν από τις εξαρτητικές συμπεριφορές που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Επίσης, το Antabuse μπορεί να συνταγογραφηθεί ως μέρος μιας ευρύτερης θεραπευτικής προσέγγισης που περιλαμβάνει ψυχοθεραπεία, στ

ήρηση και άλλες μορφές υποστήριξης. Η αποτελεσματικότητά του ενισχύεται όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αυτές τις υπηρεσίες, καθώς προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στη θεραπεία του αλκοολισμού.

Αν και το Antabuse δεν θεραπεύει τον αλκοολισμό από μόνο του, λειτουργεί ως ένας σημαντικός καταλύτης στη διαδικασία αποθεραπείας, δίνοντας στον ασθενή τη δυνατότητα να ελέγξει και να μειώσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Οδηγίες Χρήσης και Δοσολογία του Antabuse

Η σωστή λήψη του Antabuse είναι κρίσιμη για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του φαρμάκου. Συνήθως, η δοσολογία του Antabuse καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό, ανάλογα με τις ανάγκες και την κατάσταση του ασθενούς. Συνήθως, ξεκινά με μια υψηλότερη δόση κατά τις πρώτες ημέρες της θεραπείας, μετά την οποία μειώνεται σε μια χαμηλότερη συντήρηση δόση.

Είναι σημαντικό να λαμβάνεται το Antabuse ακριβώς όπως συνταγογραφείται, και να αποφεύγεται η κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η ανάμιξη του Antabuse με αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές και ενδεχομένως επικίνδυνες σωματικές αντιδράσεις.

Οι ασθενείς πρέπει επίσης να είναι ενήμεροι για την πιθανότητα αλληλεπιδράσεω

ων με άλλα φάρμακα και ουσίες. Ορισμένα φάρμακα και τρόφιμα που περιέχουν αλκοόλ μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων αντιδράσεων, επομένως η συνεργασία με τον ιατρό για την αναγνώριση και αποφυγή τέτοιων αλληλεπιδράσεων είναι απαραίτητη.

Η διαδικασία αποκατάστασης από τον αλκοολισμό είναι μια μακροχρόνια δέσμευση και η τακτική παρακολούθηση από τον θεράποντα ιατρό είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση της προόδου και της ασφάλειας της θεραπείας.

Πιθανές Παρενέργειες και Προφυλάξεις

Όπως κάθε φαρμακευτική αγωγή, το Antabuse μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, αν και δεν είναι όλοι οι ασθενείς θα τις εμπειρικούν. Οι συχνότερες παρενέργειες περιλαμβάνουν κεφαλαλγία, κόπωση, δερματικές αντιδράσεις και μεταλλική γεύση στο στόμα. Σπανιότερες, αλλά πιο σοβαρές παρενέργειες, μπορεί να περιλαμβάνουν ηπατική τοξικότητα, νευρολογικές διαταραχές και ψυχικές αντιδράσεις.

Είναι σημαντικό οι ασθενείς να ενημερώνουν τον ιατρό τους για οποιεσδήποτε ασυνήθιστες ή επιμένουσες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Σε περίπτωση σοβαρών παρενεργειών, η διακοπή του φαρμάκου και η άμεση ιατρική παρέμβαση μπορεί να είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, οι άνθρωποι με ιστορικό ηπατικών διαταραχών, ψυχιατρικών προβλημάτων ή σοβαρών καρδιακών παθήσεων πρέπει να συμβουλεύονται στενά με τον ιατρό τους πριν από τη χρήση του Antabuse, καθώς μπορεί να υπάρχουν ειδικές προφυλάξεις ή αντενδείξεις.

Αντενδείξεις και Ειδικές Προφυλάξεις

Το Antabuse δεν είναι κατάλληλο για χρήση από όλους τους ασθενείς. Οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν αλλεργία στο disulfiram ή σε οποιοδήποτε συστατικό του φαρμάκου, σοβαρές καρδιακές παθήσεις, ψυχωσικές διαταραχές, ηπατική ή νεφρική ανεπάρκεια, και η πρόσφατη κατανάλωση αλκοόλ ή αλκοολούχων προϊόντων.

Επίσης, το Antabuse δεν πρέπει να χορηγείται σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, λόγω της έλλειψης επαρκών μελετών για την ασφάλειά του σε αυτές τις ομάδες. Οι ασθενείς με ιστορικό ουσιοεξαρτησίας σε άλλες ουσίες πρέπει επίσης να συζητήσουν εκτενώς με τον ιατρό τους πριν από τη λήψη του Antabuse.

Η ενημέρωση του ιατρού για οποιαδήποτε υπάρχουσα ιατρική κατάσταση ή φαρμακευτική αγωγή είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Antabuse.

Συχνές Ερωτήσεις - Antabuse Γενόσημο

1. Τι είναι το Antabuse Γενόσημο;

Το Antabuse Γενόσημο είναι ένα γενόσημο φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία δισουλφιράμη. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αλκοολικής εξάρτησης.

2. Πώς λειτουργεί το Antabuse;

Το Antabuse δρα αποτρέποντας τον οργανισμό από τη μετατροπή της ακόνης σε ακετύλη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη επίδραση κατά την κατανάλωση αλκοόλ, όπως πυρετό, εμετό και άλλα συμπτώματα.

3. Ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί το Antabuse;

Το Antabuse πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη ενός ιατρού και μόνο αν έχετε αλκοολική εξάρτηση. Ο ιατρός σας θα καθορίσει τη σωστή δοσολογία και διάρκεια θεραπείας.

4. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες;

Ορισμένες από τις πιθανές παρενέργειες του Antabuse περιλαμβάνουν πυρετό, εμετό, διάρροια, και αίσθημα κόπωσης. Σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών, επικοινωνήστε με τον ιατρό σας.

5. Ποιες τροφές και ποτά πρέπει να αποφεύγω κατά τη χρήση του Antabuse;

Κατά τη χρήση του Antabuse, πρέπει να αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και προϊόντων που περιέχουν αλκοόλ, όπως σαμπάνια, κρασί, μπύρα, κ.λπ.

6. Πόσο και πότε πρέπει να παίρνω το Antabuse;

Ακολουθήστε τις οδηγίες του ιατρού σας σχετικά με τη δοσολογία και το χρονικό διάστημα που πρέπει να παίρνετε το Antabuse. Συνήθως, λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, το πρωί.

7. Μπορώ να συνεχίσω την αλκοολούχα κατανάλωση όταν σταματήσω το Antabuse;

Όχι, μετά το τέλος της θεραπείας με Antabuse, πρέπει να αποφεύγετε την αλκοολούχα κατανάλωση, καθώς εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος αντιδράσεων σε αλκοόλ.

Νέα μαρτυρία

Ιστοσελίδα
Αποστολή
Τιμή / απόδοση
Σύσταση / Προτάσεις
CAPTCHA