Το Καλάθι μου 0

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε απαντήσεις στις πιο κοινές ερωτήσεις που αφορούν τη λειτουργία του διαδικτυακού μας φαρμακείου, τις διαδικασίες παράδοσης και πληρωμής, καθώς και πληροφορίες για τα φάρμακα που προσφέρουμε.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόσθετη πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να μας απευθύνετε ερώτηση μέσω email.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε και προσθέστε το στο καλάθι αγορών. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" και θα μεταφερθείτε στη φόρμα ασφαλούς παραγγελίας SSL. Συμπληρώστε τη διεύθυνση email και τη διεύθυνση αποστολής σας. Επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης και πληρωμής που προτιμάτε και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί αμέσως από το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Τι πρέπει να περιμένω μετά την παραγγελία μου;

Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά αμέσως μετά την υποβολή της. Ακολουθεί η αποδοχή της πληρωμής και η παρασκευή της αποστολής, που συνήθως γίνεται εντός 24 ωρών. Θα λάβετε τρία email που επιβεβαιώνουν την παραγγελία, την πληρωμή και την αποστολή της.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες;

Προσφέρουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής όπως MasterCard, Visa, Carte Bleue, American Express, iDEAL και τραπεζικές καταθέσεις/εμβάσματα. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται εντός 24 ωρών μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι οι τραπεζικές μεταφορές χρημάτων μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 3 ημέρες.

Ποια είναι τα έξοδα και οι όροι αποστολής;

Η τιμή περιλαμβάνει την online συνταγή. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται συνήθως εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση και παραδίδεται εντός 4-12 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την τοποθεσία σας και τη μέθοδο αποστολής. Δεν διεκπεραιώνουμε παραγγελίες τα σαββατοκύριακα, επομένως παραγγελίες μετά τις 3 μ.μ. την Παρασκευή θα επεξεργαστούν τη Δευτέρα.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι δυνατή πριν από την αποστολή, απλώς στέλνοντας email με το θέμα "Παρακαλώ ακυρώστε" και τον αριθμό της παραγγελίας. Μετά την παράδοση της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Ποιες είναι οι πολιτικές σας για την ασφάλεια και το απόρρητο;

Διασφαλίζουμε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας στοιχείων. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία κωδικοποίησης SSL 256-bit για τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Επιπλέον, εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα προστασίας για την αποφυγή απάτης με πιστωτικές κάρτες.

Ποιοι είναι οι κανόνες για την αποστολή μηνυμάτων μέσω e-mail;

Εάν δεν λαμβάνετε τα email μας, πιθανόν να κατευθύνονται στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Ελέγξτε τον συγκεκριμένο φάκελο και εάν βρείτε τα μηνύματά μας εκεί, μετακινήστε τα στον φάκελο εισερχομένων. Εάν το πρόβλημα συνεχίζεται, επικοινωνήστε με την υποστήριξη μέσω άλλης διεύθυνσης email ή τηλεφωνικά.

Τι μπορώ να περιμένω από μια online συμβουλή;

Οι online σύμβουλοί μας παρέχουν κατευθυντήριες πληροφορίες για τα προϊόντα μας και βοήθεια στη διαδικασία παραγγελίας. Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή από έναν επαγγελματία υγείας, αλλά μπορούν να προσφέρουν χρήσιμη καθοδήγηση και συμβουλές.

Είναι νόμιμη η online πώληση φαρμάκων χωρίς συνταγή;

Το φαρμακείο μας λειτουργεί με πλήρη νομιμότητα και συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους φαρμακοποιούς. Όλα τα φάρμακα προμηθεύονται από νόμιμους διανομείς, εγγυώμενοι την ποιότητα και την ασφάλειά τους. Η αγορά φαρμάκων από το διαδίκτυο πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και ευθύνη.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα γενόσημα και τα πρωτότυπα φάρμακα;

Τα γενόσημα φάρμακα παρέχουν την ίδια θεραπευτική αξία με τα πρωτότυπα, αλλά παρασκευάζονται και διατίθενται μετά τη λήξη των αρχικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Αυτό τους επιτρέπει να πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή, παρέχοντας προσιτή και αποτελεσματική θεραπεία.

Γιατί τα γενόσημα φάρμακα είναι πιο οικονομικά;

Τα γενόσημα φάρμακα είναι πιο οικονομικά επειδή οι παραγωγοί τους δεν έχουν το ίδιο κόστος έρευνας και ανάπτυξης που έχουν οι αρχικοί κατασκευαστές. Αυτό τους επιτρέπει να προσφέρουν τα ίδια φάρμακα σε χαμηλότερη τιμή, καθιστώντας τα προσιτά για τους καταναλωτές.

Είναι δυνατή η επιστροφή φαρμάκων;

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές φαρμάκων λόγω των ισχυόντων νομοθετικών περιορισμών. Σε περίπτωση που το πακέτο σας έχει υποστεί ζημιά ή δεν έχει παραδοθεί, θα προβούμε σε επαναπαραγγελία ή αποζημίωση.

Πώς μπορώ να λάβω δωρεάν μπόνους για επαναλαμβανόμενες παραγγελίες;

Για τους πελάτες μας που επιστρέφουν, προσφέρουμε ειδικές προωθητικές ενέργειες και προνόμια. Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές και να κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές.

Ποια είναι η ποιότητα των γενόσημων φαρμάκων;

Τα γενόσημα φάρμακα διαθέτουν την ίδια θεραπευτική αποτελεσματικότητα με τα αρχικά, με παρόμοια απορρόφηση και δραστικότητα. Οι διαφορές σε χρώμα ή σχήμα δεν επηρεάζουν τη φαρμακευτική τους δράση και οφείλονται σε εμπορικούς ή νομικούς λόγους.