Το Καλάθι μου 0
Αγοράστε Baclofen γενόσημο χωρίς συνταγή στην Ελλάδα

Αγοράστε Baclofen γενόσημο χωρίς συνταγή στην Ελλάδα

Το Baclofen γενόσημο είναι η ιδανική λύση για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σπαστικότητα των μυών. Αυτό το αποτελεσματικό φάρμακο προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τις μυϊκές σπαστικότητες και τους σπασμούς, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Είναι ασφαλές και αξιόπιστο, καθώς προέρχεται από γνωστό γενόσημο παρασκεύασμα που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του.

Μην αφήνετε τις μυϊκές προβλήματες να σας περιορίζουν. Επιλέξτε το Baclofen γενόσημο για να αποκτήσετε τον έλεγχο πάνω στους μύες σας και να ανακτήσετε την ελευθερία σας. Αγοράστε το σήμερα και απολαύστε τα οφέλη του σε έναν προσιτό τιμή, εξοικονομώντας χρήματα χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα. Επανακτήστε την κανονικότητα στη ζωή σας με το Baclofen γενόσημο - το απόλυτο φάρμακο για την αντιμετώπιση των μυϊκών προβλημάτων σας.

Ενεργό συστατικό: Baclofen

 • Αποστολή 4-9 ημέρες
 • Μέθοδοι πληρωμής
  • Mastercard
  • Visa
  • Amex
  • Bank Transfer
  • Carte Bleue
  • iDEAL
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 200.00€

Baclofen Γενόσημο

Εισαγωγή στο Baclofen Γενόσημο

Το Baclofen είναι ένα φάρμακο που ανήκει στην κατηγορία των μυοχαλαρωτικών, χρησιμοποιούμενο κυρίως για τη θεραπεία των σπασμών που σχετίζονται με νευρολογικές διαταραχές όπως η πολλαπλή σκλήρυνση και η σπονδυλική μυική ατροφία. Αυτό το γενόσημο φάρμακο δρα καταστέλλοντας τις ανώμαλες νευρικές συναπτικές εκπομπές, μειώνοντας έτσι τους μυϊκούς σπασμούς και βελτιώνοντας την κινητικότητα των ασθενών.

Η γενική χρήση του Baclofen περιλαμβάνει την ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο και την διαχείριση των κινητικών δυσκολιών. Εκτός από τις νευρολογικές χρήσεις, έχει παρατηρηθεί ότι βοηθά στη θεραπεία της εξάρτησης από ουσίες όπως το αλκοόλ. Ωστόσο, η χρήση του πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ενός ειδικού λόγω των πιθανών παρενεργειών του.

Ανατομική/Θεραπευτική/Χημική (ATC) Ταξινόμηση του Baclofen

Σύμφωνα με την Ανατομική/Θεραπευτική/Χημική (ATC) ταξινόμηση, το Baclofen κατατάσσεται υπό την κατηγορία M03BX01. Αυτή η ταξινόμηση αντικατοπτρίζει τη θέση του φαρμάκου ως μυοχαλαρωτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, δηλαδή, ενεργεί στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό για να επιτύχει τη χαλάρωση των μυών.

Η θέση του στην ταξινόμηση ATC επισημαίνει επίσης τη σημασία της στοχευμένης χρήσης του για τη θεραπεία συγκεκριμένων νευρολογικών παθήσεων. Η διαφοροποίησή του από άλλα φάρμακα της ίδιας κατηγορίας βασίζεται στην μοναδική του χημική δομή και τον τρόπο δράσης του.

Ενότητες Εθνικού Συνταγολογίου για το Baclofen

Το Baclofen είναι εγγεγραμμένο και εγκεκριμένο στο Εθνικό Συνταγολόγιο, καθορίζοντας τις ενδεικνύμενες χρήσεις του, τις δοσολογίες και τις προφυλάξεις. Η καταχώρησή του στο συνταγολόγιο διασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, παρέχοντας ένα σημαντικό πλαίσιο αναφοράς για τους υγειονομικούς επαγγελματίες.

Η παρουσία του στο Εθνικό Συνταγολόγιο επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της χρήσης του για συγκεκριμένες ιατρικές καταστάσεις, ενώ δίνει επίσης σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις προειδοποιήσεις και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνονται κατά τη χρήσ

του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του φαρμάκου στην κλινική πράξη.

Τρόποι και Περιορισμοί Διάθεσης του Baclofen στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το Baclofen διατίθεται μόνο με ιατρική συνταγή, λόγω των πιθανών παρενεργειών και της ανάγκης για επαγρύπνηση κατά τη χρήση του. Η αυστηρή ρύθμιση της διάθεσης του φαρμάκου εξασφαλίζει την αποφυγή της ανεξέλεγκτης χρήσης και την προστασία των ασθενών από ανεπιθύμητες επιπτώσεις.

Οι περιορισμοί στη διάθεση του Baclofen επιβάλλονται επίσης για να διασφαλιστεί ότι η χρήση του γίνεται με την κατάλληλη ιατρική επίβλεψη. Αυτό περιλαμβάνει την εκτίμηση της κατάλληλης δοσολογίας, την παρακολούθηση της ανταπόκρισης του ασθενούς στη θεραπεία και την προσαρμογή της θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Χαρακτηριστικά του Προϊόντος και Οδηγίες Χρήσης του Baclofen

Το Baclofen διατίθεται σε διάφορες μορφές, όπως τα δισκία και η ενέσιμη λύση, προσφέροντας ευελιξία στη διαχείριση των αναγκών διαφόρων ασθενών. Η επιλογή της μορφής του φαρμάκου θα πρέπει να γίνεται από τον ιατρό, βάσει της κατάστασης και των αναγκών του ασθενούς.

Οι οδηγίες χρήσης του Baclofen περιλαμβάνουν την ακριβή τήρηση της συνταγογραφηθείσας δοσολογίας και τη συχνότητα λήψης. Οι ασθενείς πρέπει να αποφεύγουν την αυτοθεραπεία ή τις αλλαγές στη δοσολογία χωρίς ιατρική συμβουλή, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές παρενέργειες.

Θεραπευτικά Σχήματα και Δοσολογίες για το Baclofen

Τα θεραπευτικά σχήματα του Baclofen ποικίλλουν ανάλογα με την ιατρική κατάσταση και την ατομική ανταπόκριση του ασθενούς. Συνήθως, η θεραπεία ξεκινά με χαμηλή δοσολογία, η οποία αυξάνεται σταδιακά μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή θεραπευτική απόκριση.

Για την θεραπεία των μυϊκών σπασμών, η δοσολογία μπορεί να ποικίλει από 5 mg τρεις φορές την ημέρα έως 80 mg ημερησίως, ανάλογα με την αντοχή και την ανάγκη του ασθενούς. Η παρακολούθηση από τον θεράποντα ιατρό είναι κρίσιμη για την προσαρμογή της δοσολογίας.

Ειδικές περιπτώσεις, όπως η χρήση του φαρμάκου σε ηλικιωμένους ή ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια, απαιτούν επιπλέον προσοχή και συχνά μια πιο συντηρητική προσέγγιση στη δοσολογία για να αποφευχθούν επικίνδυνες επιπτώσεις.

Συστάσεις για τη Χρήση του Baclofen

Για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Baclofen, οι ασθενείς πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ιατρού.

Είναι σημαντικό να μην διακόπτεται η θεραπεία απότομα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα στέρησης ή επιδείνωση των σπασμών. Η σταδιακή μείωση της δόσης υπό την επίβλεψη ιατρού είναι απαραίτητη για την ασφαλή διακοπή της χρήσης του φαρμάκου.

Επιπλέον, οι ασθενείς πρέπει να ενημερώνουν τον ιατρό τους για οποιαδήποτε άλλα φάρμακα ή συμπληρώματα λαμβάνουν, καθώς οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να επηρεάσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του Baclofen. Η αποφυγή αλκοόλης και άλλων κεντρικά κατασταλτικών ουσιών είναι επίσης σημαντική κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Χρήση του Baclofen κατά τη Διάρκεια της Εγκυμοσύνης

Η χρήση του Baclofen κατά την εγκυμοσύνη απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και συνήθως συστήνεται μόνο εάν οφέλη υπερβαίνουν τους πιθανούς κινδύνους. Οι μελέτες σε ζώα έχουν δείξει κάποιο επίπεδο τερατογένεσης, αλλά δεν υπάρχουν επαρκείς ανθρώπινες μελέτες. Συνεπώς, η χρήση του σε εγκύους θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Εάν μια γυναίκα που λαμβάνει Baclofen σχεδιάζει να μείνει έγκυος ή ανακαλύψει ότι είναι έγκυος, πρέπει να συζητήσει το θέμα με τον ιατρό της για να αξιολογηθούν τα οφέλη και τα ρίσκα. Επιπλέον, το Baclofen διέρχεται στο μητρικό γάλα, οπότε οι θηλάζουσες μητέρες πρέπει να συμβουλεύονται επίσης τον ιατρό τους.

Πιθανές Ανεπιθύμητες Ενέργειες του Baclofen

Το Baclofen μπορεί να προκαλέσει ποικίλες παρενέργειες, ανάλογα με τον ασθενή και τη δοσολογία. Οι πιο συνηθισμένες περιλαμβάνουν ναυτία, κόπωση, υπνηλία, δυσκολία στην ομιλία και στην κινητικότητα. Επίσης, μπορεί να παρατηρηθούν συμπτώματα όπως ζάλη, πονοκέφαλος και μειωμένη αίσθηση ευαισθησίας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρότερες παρενέργειες όπως καταθλιπτική διάθεση, αναπνευστικές δυσκολίες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Οι ασθενείς πρέπει να επικοινωνούν άμεσα με τον ιατρό τους εάν εμφανίσουν οποιαδήποτε από αυτές τις σοβαρές παρενέργειες.

Αλληλεπιδράσεις του Baclofen με Άλλα Φάρμακα

Το Baclofen μπορεί να αλληλεπιδρά με διάφορα φάρμακα και ουσίες, επηρεάζοντας την αποτελεσματικότητα ή αυξάνοντας τον κίνδυνο παρενεργειών. Σημαντικές αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν τα άλλα κεντρικά κατασταλτικά φάρμακα, όπως οπιοειδή, βενζοδιαζεπίνες, και αλκοόλ, τα οποία μπορούν να ενισχύσουν τον υπνηλία και την καταστολή του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Συχνές Ερωτήσεις για το Baclofen γενόσημο

1. Τι είναι το Baclofen γενόσημο;

Το Baclofen γενόσημο είναι μια γενόσημη έκδοση του φαρμάκου Baclofen, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των μυϊκών σπασμών και της σπαστικότητας.

2. Πώς λειτουργεί το Baclofen;

Το Baclofen επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, χαλαρώνοντας τους μύες και μειώνοντας τις σπαστικές συσπάσεις.

3. Ποιες είναι οι συνήθεις παρενέργειες;

Ορισμένες συνήθεις παρενέργειες του Baclofen μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορα προβλήματα, όπως διαστάσεις, ναυτία, καταρροή, και έμετο. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρές παρενέργειες, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

4. Πώς πρέπει να παίρνω το Baclofen;

Η δοσολογία του Baclofen καθορίζεται από τον γιατρό σας. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού και μην αυξάνετε ή μειώνετε τη δόση χωρίς την έγκρισή του.

5. Πρέπει να αποφύγω κάποιες τροφές ή ποτά ενώ παίρνω Baclofen;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Baclofen, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ καθώς αυξάνει τον κίνδυνο καταπονητικών επιπτώσεων. Επίσης, συζητήστε με τον γιατρό σας για τυχόν περιορισμούς στη διατροφή σας.

6. Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Baclofen γενόσημο, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή διαβάστε την επίσημη ετικέτα του προϊόντος.

Νέα μαρτυρία

Ιστοσελίδα
Αποστολή
Τιμή / απόδοση
Σύσταση / Προτάσεις
CAPTCHA