Το Καλάθι μου 0

Όροι Παράδοσης

Εξυπηρετούμε πελάτες σε πλειάδα χωρών. Αμέσως μόλις το φαρμακείο μας λάβει την παραγγελία σας, θα την επεξεργαστεί και θα την αποστείλει είτε μέσω EMS, UPS, Deutsche Post, είτε μέσω άλλων συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε μέσω τακτικής αλληλογραφίας είτε μέσω καταχωρημένης αεροπορικής αποστολής, με επιπλέον χρέωση για αποστολή και χειρισμό.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 4 έως 13 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης κατά την αποστολή του φαρμάκου. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν παραδοθεί εντός του αναμενόμενου χρονικού πλαισίου των 4-13 εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε το θέμα.

Σημειώστε: Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν τελωνειακές διαδικασίες. Όλα τα ενδεχόμενα μελλοντικά έξοδα και φόροι, εφόσον υπάρχουν, βαραίνουν τον πελάτη στη χώρα προορισμού.